Coronatest kamp! (belangrijk)

! Gelieve dit grondig te lezen !

Beste ouders en leden, 

Naar aanleiding van het kamp en de stijgende cijfers, raden we ten sterkste aan om alle kinderen te laten testen. Indien er iemand positief meegaat op kamp kan het zijn dat heel het kamp moet worden stopgezet, aangezien we maar 1 bubbel vormen. We willen ook benadrukken dat als je je niet goed voelt, je niet mee mag op kamp. Ook als je van vakantie komt en in quarantaine moet, hopen we dat je dit respecteert.Wij raden een PCR test aan, aangezien deze accurater is. Iedereen heeft recht op 2 gratis testen van de overheid. Deze test moet 48 uur van tevoren worden afgenomen.Vanuit de Chiro zullen we ook een soort testcentrum organiseren. Hier zullen we werken met sneltesten en vragen we een compensatie van €3. Dit gaat als volgt:Er zal op de dag voor vertrek steeds de mogelijkheid zijn om uw kind te laten testen op de jongenschiro. Er zullen enkele vrijwillige verpleegsters aanwezig zijn op de Chiro. U dient uw afspraak te maken via volgende spreadsheet: https://docs.google.com/…/1DsQZji_mS2Rd5…/edit…

De leden die zich inschrijven voor een test worden op de jongenschiro verwacht. Voor jongens en meisjes worden verschillende tijdsloten voorzien, controleer dit in de spreadsheet. De verdeling is als volgt:- Zondag 18/7: aspi-plussers & aspi’s & kerels (jongens), aspi’s (meisjes)- Maandag 19/7: toppers (jongens), tiptiens & tippers (meisjes)- Dinsdag 20/7: speelclub & rakkers (jongens), speelclub & kwiks (meisjes)- Vrijdag 23/7: sloebers (jongens), pinkels (meisjes)!

Een warme oproep naar vrijwillige verpleegkundigen die sneltesten mogen afnemen en die bereid zijn om een handje te helpen -> Contacteer dan Jolien Muyldermans: 0496 07 11 29 ! Als je een PCR test (die maximaal 48u oud is!) hebt afgelegd kan je jouw bewijs meebrengen van de negatieve test op het moment dat de valiezen worden afgezet. Voor de oudste groepen kan dit op het moment dat ze vertrekken met de fiets.Indien de sneltest van jouw kind positief is, moet je alsnog een PCR test laten afnemen bij de dokter. In afwachting van je resultaat van de PCR test moet je hele gezin in quarantaine zitten. Heb je vragen over de test/organisatie, of lukt dit niet, gelieve ons dan zo snel mogelijk te contacteren, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Groetjes
Leiding Chiro Pamel

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.